Arkut ja uurnat

JALOPUUARKUT alk. 1.180€ Jalopuuarkkujemme materiaaleina käytetään kotimaista honkaa ja koivua, tervaleppää ja punatammea. Ammattitaitoisten puuseppiemme käsissä syntyvästä mallistosta löytyy mieluinen niin selkeän yksinkertaista linjaa kuin koristellumpaakin vaihtoehtoa kaipaavalle.
Forsell jalopuuarkut Forsell uurnat Forsell verhoillut arkut
VERHOILLUT ARKUT alk. 550€ Arkkujen verhoilussa käytämme valtaosin maatuvia kankaita. Taitavien ammattitaitoisten verhoilijoidemme käsissä syntyvät myös erikoiskankailla verhoillut mallit, joiden värisävyissä on runsaasti valinnan varaa. Katso mallit tästä: http://www.sht-tukku.fi
UURNAT alk. 95€ Kaikki SHT-Tukun valikoimissa olevat uurnat ovat maatuvia. Laki ei maatu- vuutta toistaiseksi vaadi, mutta seurakunnat kyllä. Uurnavali- koimamme on laaja niin materia- aleiltaan kuin malleiltaan. Käytetyin on puu, mutta metalli, keramiikka ja lasiuurnat ovat myös paljon pidettyjä

ARKUT JA UURNAT

Hautaustoimisto Forsell haluaa tukea ja auttaa omaisia vaikean ajan yli.

ARKUT JA UURNAT

Hautaustoimisto Forsell haluaa tukea

ja auttaa omaisia vaikean ajan yli.

JALOPUUARKUT alk. 1.180€ Jalopuuarkkujemme materiaaleina käytetään kotimaista honkaa ja koivua, tervaleppää ja amerikkalaista punatammea. Ammattitaitoisten puuseppiemme käsissä syntyvästä mallistosta löytyy mieluinen niin selkeän yksinkertaista linjaa kuin koristellumpaakin vaihtoehtoa kaipaavalle.
VERHOILLUT ARKUT alk. 550€ Arkkujen verhoilussa käytämme valta- osin maatuvia kankaita. Taitavien ammattitaitoisten verhoilijoidemme käsissä syntyvät myös erikoiskankailla verhoillut mallit, joiden värisävyissä on runsaasti valinnan varaa.
UURNAT alk. 95€ Kaikki SHT-Tukun valikoimissa olevat uurnat ovat maatuvia. Laki ei maatu- vuutta toistaiseksi vaadi, mutta seurakunnat kyllä. Uurnavali- koimamme on laaja niin materia- aleiltaan kuin malleiltaan. Käytetyin on puu, mutta metalli, keramiikka ja lasiuurnat ovat myös paljon pidettyjä.
Arkut ja uurnat
FORSELL
Hautaustoimisto - Begravningsbyrå