HAUTAUKSEEN LIITTYVÄT PALVELUT AMMATTITAIDOLLA

Vaikeana aikana kun suru on suurimmillaan Hautaustoimisto Forsell tarjoaa laadukasta, asiakaslähtöistä ja täydenpalvelun hautauspalvelua, kunnioittaen kuolleen henkilön muistoa sekä lähiomaisia. Läheisen menettäminen on aina vaikeata ja käytännön asioiden hoitaminen voi tuntua ylipääsemättömältä tehtävältä. Me autamme teitä järjestämään haluamanne hautajaiset. Neuvomme teitä luottamuksella kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa kuten esim. hautakiven ja arkun/uurnan sekä kukkalaitteiden valinnassa. Käänny siis luottamuksella puoleemme!

Palvelumme

HAUTAUSJÄRJESTELYT HAUTAUSJÄRJESTELYT voidaan aloittaa hautaustoimistossa mahdollisimman pian kuoleman jälkeen.
ARKUT JA UURNAT Kaikki SHT-Tukun valikoimissa olevat uurnat ovat maatuvia. Laki ei maatuvuutta toistai- seksi vaadi, mutta seura- kunnat kyllä. Uurnavalikoimamme on laaja niin materiaaleiltaan kuin malleiltaan. Käytetyin on puu, mutta metalli, keramiikka ja lasiuurnat ovat myös paljon pidettyjä.
ARKUN KORISTEET Arkkukoristeita on monen mallisia ja kokoisia. Koristeen kukkavalintoihin vaikuttaa arkun malli ja väri sekä vainajan ikä ja sukupuoli. Arkkukoriste voi ilmaista myös vainajan persoonaa.
HAUTAKIVET Hautakiven valinnassa kannat- taa käyttää aikaa ja asian- tuntijan apua. Hautakivion se minkä ympärille kokoon- numme muistamaan ja kunnioittamaan lähiomaista ja hautakiven avulla muisto rakkaasta ihmisestä säilyy sukupolvelta sukupolvelle.
KUKKALAITTEET Kukkasitomomme tarjoaa tuoreet ja runsaat kukka- valikoimat kuten arkun- koristeet, hautavihot, kirkon / kappelin sekä muisto- tilaisuuden koristelun.
SAATTOKULJETUKSET Vainajan kuljetus hoidetaan asianmukaisella hautaus- autolla. Kuljetuspalvelumme toimii sekä kotimaassa että ulkomailla.
MUISTOTILAISUUDET Muistotilaisuus pidetään ylensä heti siunaustilasuuden jälkeen. Tilaisuus voidaan järjestää seurakuntasalissa , vainajan tai omaisten kotona tai jossain muussa tilassa.
PITOPALVELU Kauttamme saatte muisto- tilaisuuksiin myös kaikki tarjoilut. Järjestämme muisto- tilaisuudet myös koteihin (sis. astiat, tarjoilijat ja tarjottavat).

HAUTAUKSEEN LIITTYVÄT

PALVELUT AMMATTITAIDOLLA

Vaikeana aikana kun suru on suurim- millaan Hautaustoimisto Forsell tarjoaa laadukasta, asiakaslähtöistä ja täydenpalvelun hautauspalvelua, kunnioittaen kuolleen henkilön muistoa sekä lähiomaisia. Läheisen menettäminen on aina vaikeata ja käytännön asioiden hoitaminen voi tuntua ylipääsemät- tömältä tehtävältä. Me autamme teitä järjestämään haluamanne hautajaiset. Neuvomme teitä luot- tamuksella kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa kuten esim. hautakiven ja arkun/uurnan sekä kukkalaitteiden valinnassa. Käänny siis luottamuksella puoleemme!
Palvelumme
HAUTAUSJÄRJESTELYT
ARKUT & UURNAT
ARKUN KORISTEET
HAUTAKIVET
KUKKALAITTEET
SAATTOKULJETUKSET
MUISTOTILAISUUDET
PITOPALVELU
FORSELL
Hautaustoimisto - Begravningsbyrå