SAKKUNNIG BETJÄNING VID BEGRAVNINGSARRANGEMANG

När sorgen är som störst erbjuder Begravningsbyrå Forsell betjäning på ett kund- vänligt sätt och genom att respektera den avlidne samt de närstående. Det är alltid svårt att mista en närstående och det kan kännas oöverkomligt att sköta de praktiska arrangemangen. Vi hjälper er arrangera begravningen såsom ni vill ha den. Vi ger råd i förtroende i allt som hör till begravningsarrangemangen, såsom val av kista/urna, blomsterarrangemang och gravsten. Ni kan alltså vända er till oss med förtroende

Våra tjänster

BEGRAVNINGS- ARRANGEMANG Begravningsarrangemangen kan påbörjas så snart som möjligt efter dödsfallet.
KISTOR OCH URNOR Vi har ett stort urval av urnor i trä, keramik, ekourna, tygbe- klädda samt aluminium. Alla urnor är förmultnande.
KISTDEKORATIONER Kistdekorationer finns i flera olika format och modeller. Även kistans modell och färg påverkar direkt valet av dekoration. Den avlidnes ålder och personlighet har också betydelse.
GRAVSTENAR Runt gravstenen samlas man för att minnas och hedra den avlidna. På vår byrå kan man med hjälp av en sakkunnig, i lugn och ro välja en gravsten.
BLOMARRANGEMANG Vårt mångsidiga blombinderi erbjuder stor valfrihet i fråga om buketter och kist- dekoration samt dekorering av kapell och minnesstund.
TRANSPORTER Vi ombesörjer alla till brans- chen hörande transporter med lång erfarenhet och stor värdighet.
MINNESSTUNDEN Minnesstund hålls i allmänhet genast efter jordfästningen och den kan ordnas i en för- samlingssal, i hemmet eller i annan lokal.
CATERING Från oss kan ni beställa catering för minnestunden. Kontakta oss, så berättar vi mera!

VÅRA TJÄNSTER VID

BEGRAVNINGEN

När sorgen är som störst erbjuder Begravningsbyrå Forsell betjäning på ett kundvänligt sätt och genom att respektera den avlidne samt de närstående. Det är alltid svårt att mista en när- stående och det kan kännas oöver- komligt att sköta de praktiska arrangemangen. Vi hjälper er arrangera begravningen såsom ni vill ha den. Vi ger råd i för- troende i allt som hör till begravningsarrangemangen, såsom val av kista/urna, blomsterarrange- mang och gravsten. Ni kan alltså vända er till oss med förtroende
Våra tjänster
FORSELL
Hautaustoimisto - Begravningsbyrå